MASTERSTUDIES.RO

Vezi Studii Postuniversitare în Managementul Internațional al Resurselor umane Europa 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Master în Managementul Internațional Resurselor Umane este compus pentru persoane cu un interes în managementul resurselor umane sau experiență în activități de resurse umane care doresc să își îmbunătățească abilitățile lor. Acesta oferă o oportunitate de a se concentra pe aspectele culturale și de management la nivel mondial. Programul oferă studenților cu capacitatea de a dezvolta o conștiință critică și înțelegere sistematică a problemelor curente și probleme în managementul internațional al resurselor umane.

În total, există peste 4000 de instituții de învățământ superior din Europa oferă o gamă largă de cursuri la nivel de licență, masterat și doctorat. Cu mai mult și mai mult de aceste organizații care oferă engleza ca limbă de educație pentru cel puțin o parte din programele lor de gradul, universitățile din Europa sunt acum de o calitate mai mare decât oricând înainte. Universitățile din Europa oferă o primire prietenoasă pentru studenții străini și pentru a da un curs de cunoaștere care îndeplinește profesia lor are nevoie în cererea globală de astăzi.

Vezi Programe de Masterat în Managementul Internațional al Resurselor umane Europa 2019/2020

4 Rezultate din Managementul Internațional al Resurselor umane, Europa Filter

Master în Managementul resurselor umane internaționale

CIFFOP
Campus La zi Septembrie 2020 Franţa Paris

Această diplomă de master în domeniul managementului internațional al resurselor umane este acreditată de Ministerul Francez al Învățământului Superior și Cercetării.

Master în Managementul Resurselor Umane Internaționale

GEMA Business School
Campus La zi 4 - 10 luni Octombrie 2019 Italia Roma

Programul de Master este adaptat pentru cei care au un interes puternic în aspectele internaționale ale managementului resurselor umane fie prin studii anterioare, fie prin responsabilități actuale sau trecute pentru activitățile de resurse umane din sectorul public sau privat.

Master în Managementul Resurselor Umane Internaționale

Rome Business School
Campus Online Part time 1 an Înscriere Deschisă Italia Roma Italia online + 2 mai mult

Master Rome Business School în managementul resurselor umane din Rome Business School este problema ideală de pregătire pentru a începe o carieră în industria managementului oamenilor, concepută pentru a oferi însoțitorului competențele și cunoștințele de pe piața internațională a locurilor de muncă.

Master în Managementul Resurselor Umane

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas
Campus Online Online & Campus Combinate Part time 12 - 18 luni Mai 2020 Spania Madrid + 2 mai mult

Master în Managementul Resurselor Umane, în plus față de pregătirea dvs. ca lider și specialist în managementul capitalului uman și instruirea dumneavoastră de a oferi soluții globale nevoilor de recrutare și de reținere a personalului, potențialul curriculum vitae și exponențial crește șansele de inserare și îmbunătățire forței de muncă.