MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Managementul industriilor creative în Franţa 2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

de management al industriilor creative se concentrează pe leadership in lumile arta si divertisment. discipline înrudite pot include de management, tendințele industriei, de marketing, de administrare și studii culturale, precum și o pregătire tehnică și artistică.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Studii de Masterat Cei Mai Buni în Managementul industriilor creative în Franţa 2020

2 Rezultate din Managementul industriilor creative, Franţa Filter

Maestru de director artistic în design grafic

Autograf
Cursuri Executive
<
La zi
<
2 ani
Limba franceza
Campus

Grafica, design grafic, publicitate, editare, de semnalizare, de ambalare ... Există mai multe domenii care folosesc aptitudini Art Directors.

Citeste mai mult

Maestru de director artistic în design grafic, opțiunea de design digital

Autograf
Cursuri Executive
<
La zi
<
2 ani
Limba franceza
Campus

Designer digital este un designer grafic de lucru în design digital și interactiv sprijină: intranet și internet, DVD-uri, aplicații mobile, crearea de imagini animate, 2D sau ...

Citeste mai mult