MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Managementul comercial 2020 în Statele Unite ale Madrid în Spania

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Titlurile de management comercial sunt unele dintre cele mai căutate acreditări de către angajatori care caută membri ai echipei capabili să identifice eforturi valoroase în cadrul unui domeniu de activitate. Învățătorii pot, de asemenea, să învețe mijloacele manageriale pentru a vedea proiecte până la finalizare.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Orasul Madrid este capitala Spaniei. Este o zonă metropolitană cu peste 3 milioane de locuitori. Acesta are o arena Las Ventas numit care găzduiește evenimentul anual de lupte cu tauri. Orașul are multe universități publice și private.

Solicită Informații Masterate în Managementul comercial în Statele Unite ale Madrid în Spania 2020

3 Rezultate din Managementul comercial, Madrid Filter

Master în managementul comercial și marketing

CESMA Business School
Spania, Madrid
Cursuri Executive
Mai 2020
<
La zi
Spaniolă
Campus

Obiectivele Masterului Executive în Managementul și Marketingul Comercial sunt axate pe actualizarea student-profesionistului, a cunoștințelor dobândite în viața sa profesiona ...

Citeste mai mult

Master în Management

ESIC Business & Marketing School
Spania, Madrid + 11 Mai mult
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
Spaniolă
Campus

Master în Management

Citeste mai mult

Master în Management Marketing și Vânzări

ESIC Business & Marketing School
Spania, Madrid + 11 Mai mult
Cursuri Executive
Octombrie 2020
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
Part time
<
9 luni
Spaniolă
Online şi campus combinate
Campus
Online

Master în Marketing și Sales Management (GESCO) este referința de master să-și asume roluri de conducere în domeniul marketingului, organizarea de afaceri și de afaceri. ...

Citeste mai mult