MASTERSTUDIES

Compară 5 Studii Postuniversitare în Managementul brandului

Atunci când luați în considerare opțiunile posibile după finalizarea unei diplome de licență, o diplomă de master poate fi o modalitate bună de a obține o pregătire profesională înainte de a intra în forța de muncă. Programele de masterat sunt deseori adaptate pentru anumite domenii de carieră.

Având în vedere importanța din ce în ce mai mare a social media în epoca globalizării, cei care doresc să combine industriile creative și cele de afaceri pot întreba ce este un Master în Managementul Brandului. Domeniul managementului mărcii implică învățarea pentru a identifica și a analiza calitatea și performanța, precum și imaginea și reputația produselor comerciale. Elevii pot dezvolta strategii de design și marketing pentru a asigura succesul unui produs pentru a produce capital de afaceri. Programele de masterat din acest domeniu combină în mod obișnuit prelegeri cu vizite de teren și studii de caz pentru a lucra cu branding la companii reale.

Un grad absolvent în managementul mărcii oferă mai multe aptitudini utile studenților care o urmăresc. Aceasta include abilitățile de a înțelege modul în care consumatorii iau decizii de cumpărare, să analizeze strategiile de marketing ale concurenților și să utilizeze eficient mediile sociale și alte platforme ca instrumente promoționale.

Costurile programului pentru un Master în Management de Brand variază în funcție de țară și de instituția de învățământ. Cursurile pot fi de obicei finalizate într-un an sau doi ani.

Absolvenții unor astfel de programe pot găsi multe oportunități de carieră în domeniu. Aceștia pot lucra ca manager de marcă, de marketing sau de produs; ca consultant pentru dezvoltarea de proiecte; sau ca un strateg, consultant de brand sau director de marketing. Pe lângă sectorul comercial, managerii de marcă pot găsi și locuri de muncă în domeniul serviciilor financiare, al sectorului tehnologic, al instituțiilor educaționale sau de asistență medicală sau al sectorului non-profit. Multe programe de master în managementul mărcilor încorporează îndrumări în carieră și formare ca parte a curriculum-ului lor, sub formă de stagii, practici de consultanță sau studii de caz.

Cursuri postuniversitare în managementul mărcilor sunt oferite la nivel internațional. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

5 Rezultate din Managementul brandului Filter

Master în managementul mărcilor

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Italia, Roma
Cursuri Executive
01 Mar 2020
<
La zi
<
11 luni
Italiană
Campus

Ediția a IX-a - Cursul de master în Brand Management pregătește profesioniști capabili să construiască și să administreze branduri în orice context B2B și B2C, urmând o metodo ...

Citeste mai mult

Master în extensia mărcii

POLI.design
Italia, Milano
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
30 Aug 2019
Italiană
Campus

Extensia Master Brand examinează variabilele de pornire și gestionare ale unui proiect de licențiere, examinând relațiile din ce în ce mai stricte cu activitățile de extindere ...

Citeste mai mult

Master în Management și Comunicare în Brand (în parteneriat cu CBA Design - Carmi e Ubertis)

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Italia, Milano + 2 Mai mult
Cursuri Executive
Noiembrie 2020
<
La zi
Italiană
Campus

Ediția a 16-a - Master în Brand Management și Comunicare pregătește profesioniști care sunt capabili să gestioneze activitățile de branding și să definească o strategie de bra ...

Citeste mai mult

Programe de masterat de management intensiv de brand

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Spania, Madrid
Cursuri Executive
01 Feb 2020
<
La zi
<
10 luni
Spanish
Campus

Master Intensive în Brand Management Brand își propune să abordeze brand în toate aspectele sale. De la nașterea brandului, ADN-ul ei, bazele sale, prin strategii de comunicar ...

Citeste mai mult

Master în Management de Marcă

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Spania, Madrid
Cursuri Executive
01 Feb 2020
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
11 luni
Spaniolă
Spanish
Online şi campus combinate
Campus
Online

Aflați cum să construiți branduri puternice. Planificarea strategică și managementul creativ al mărcii.

Citeste mai mult