MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Managementul brandului în Spania 2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Pentru cei care caută o educație superioară în gestionarea mărcilor, studiul lor poate să se concentreze asupra modului în care consumatorii de vârste diferite și grupuri sociale se îngrămădesc într-un produs sau companie acum și pentru anii următori.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Programe de Master Cei Mai Buni în Managementul brandului în Spania 2020

2 Rezultate din Managementul brandului, Spania Filter

Master în Management de Marcă

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Spania, Madrid
Cursuri Executive
01 Feb 2020
<
Online şi campus combinate
<
La zi
<
11 luni
Spaniolă
Spanish
Online şi campus combinate
Campus
Online

Aflați cum să construiți branduri puternice. Planificarea strategică și managementul creativ al mărcii.

Citeste mai mult

Programe de masterat de management intensiv de brand

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Spania, Madrid
Cursuri Executive
01 Feb 2020
<
La zi
<
10 luni
Spanish
Campus

Master Intensive în Brand Management Brand își propune să abordeze brand în toate aspectele sale. De la nașterea brandului, ADN-ul ei, bazele sale, prin strategii de comunicar ...

Citeste mai mult