MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Management 2020/2021 în Statele Unite ale Sfântul Andrews în Marea Britanie

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

St Andrews este situat în Scoția și cunoscut sub numele de casa de golf. Unul dintre cincisprezece universități scoțian, Universitatea din St Andrews se află acolo. Este, de asemenea cea mai veche universitate din Scoția, fondată în 1410.

Solicită Informații Masterate în Management în Statele Unite ale Sfântul Andrews în Marea Britanie 2020/2021

2 Rezultate din Management, Sfântul Andrews Filter

Master în Management

University of St Andrews
Masterat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Masterat în Management (MLitt) oferă studenților din alte discipline decât de afaceri și de management, cu o înțelegere a principalelor metode de management contemporan și abi ...

Citeste mai mult

Master în Finanțe și Management

University of St Andrews
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Masterat în Finanțe și Management (MSc) îi ajută pe elevi să dezvolte o înțelegere integrată și în cunoștință de cauză a contextului financiar al gestionării organizațiilor de ...

Citeste mai mult