MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Management în Lituania 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Republica Lituania este denumirea oficială a țării. Se gaseste in partea de nord a Europei. Lituania apreciază științei și tehnologiei în sistemul lor de educație extrem. Ea are aspectele de bază ale nivelului primar, secundar și terțiar de educație. Lituania este o altă țară lider în furnizarea de arte, științe, inginerie, precum și cursuri tehnologice. Lituania sa confruntat cu mai multe provocări în învățământul superior din ultimii ani care au dus la crearea a 20 de universități pentru a spori accesibilitatea acesteia.

Studii Postuniversitare Cei Mai Buni în Management în Lituania 2020

1 Rezultate din Management, Lituania Filter

Master în Managementul Afacerilor Electronice

Mykolas Romeris University
Masterat
01 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
3 semestre
01 Iun 2020
Engleză
Campus

Programul își propune să pregătească manageri și directori calificați și calificați cu studii superioare de management și administrare a afacerilor, care să fie capabili să pr ...

Citeste mai mult