MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Management în Azerbaidjan 2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Pentru un cuplu de ani, Azerbaidjanul a îmbunătățit sistemul de învățământ superior prin îmbunătățirea nivelului de educație în mai multe universități la standarde internaționale. Există, de asemenea, îmbunătățită relația studenți cazul în care unele dintre cursuri sunt oferite în limbi de circulație internațională, cum ar fi engleză, chineză și spaniolă.

Programe de Masterat Cea Mai Bună în Management în Azerbaidjan 2020

1 Rezultate din Management, Azerbaidjan Filter

De master în management

Nakhchivan State University
Masterat
Sept 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

La Facultatea de Economie a Universității de Stat Nakhchivan alături de „Economie“, „Economia mondială“, „Contabilitate și calcul“ specialități precum și instruirea personalul ...

Citeste mai mult