44 Masterat Programe în Management în America de Nord for 2024

Masterat Programe în Management în America de Nord for 2024Filter
    • Online USA

    La zi

    15 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul online în managementul produselor de la University of Maryland este conceput pentru a vă ajuta să vă dezvoltați ca manager de produs de încredere, echipat să conducă ciclul de viață al produsului de la descoperire până la livrare. În doar 15 luni, cursurile online flexibile vă vor pregăti să intrați în această carieră cu o mare creștere și să vă extindeți oportunitățile profesionale.

    • Monterrey, Mexic

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Acest program a fost adaptat pentru a vă oferi aceeași experiență extraordinară EGADE în sala de clasă, combinată cu conținut livrat prin platforme digitale. Oferim suport personalizat tuturor solicitanților programului și candidaților admiși pe parcursul procesului de admitere EGADE.

    • Wichita, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Masterul în sisteme informatice de management (MMIS), oferit în Wichita și online, este o diplomă profesională care integrează sistemele informaționale și culturile de afaceri. În timpul programului lor de studiu, studenții se concentrează pe rolul strategic pe care îl joacă sistemele informaționale într-o organizație de afaceri. Cu accent pe activitățile curente de cercetare în domeniul sistemelor informaționale, gradul MMIS oferă studii actuale de actualitate care pregătesc mai bine studenții pentru angajarea în domeniu. Îți poți termina diploma în cel puțin un an.

    • Cleveland, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Conceput să dureze doar un an, programul de master în inginerie și management (MEM) de la Case Western Reserve University va fi esențial pentru a vă avansa cariera într-o lume în care tehnologia se schimbă cu viteza luminii.

    • Lethbridge, Canada

    La zi, Part time

    20 Luni

    În campus

    Engleză

    Programul este oferit de Dhillon School of Business, acreditat de AACSB, și este conceput pentru studenții cu o diplomă de licență sau cu experiență profesională semnificativă în management, comerț, afaceri sau o disciplină conexe. Pentru admitere nu este necesară experiența de lucru anterioară. Pathway bazată pe teză oferă studenților o educație cuprinzătoare în domeniul ales de ei (Marketing, Politică și Strategie, Resurse Umane și Relații Industriale, Finanțe, Contabilitate sau Afaceri Internaționale).

    • Chicago, Statele Unite ale Americii

    La zi

    30 ore

    În campus

    Engleză

    Our Master of Engineering Management program features two specialty tracks—Project Management and Product Design and Development. Both tracks will provide students with an accelerated pathway to management positions within engineering-based industries and will enable students to make decisions at the site, company, industrial, and sector levels.

    • Toronto, Canada

    La zi

    1 an

    În campus

    • Campbellsville, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Acreditat de Consiliul internațional de acreditare pentru educația în afaceri (IACBE), programul online de masterat în management și leadership de la Universitatea Campbellsville este livrat printr-o sală de clasă online care vă permite să vă acordați prioritate educației cu programul dvs. personal.

    • Carson, Statele Unite ale Americii

    În campus

    Engleză

    • Kent, Statele Unite ale Americii

    La zi

    În campus

    • Baltimore, Statele Unite ale Americii

    La zi

    2 ani

    Amestecat

    Engleză

    • Niagara Falls, Canada

    La zi

    2 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Programul de Master of Management (MM) de la University of Niagara Falls Canada , este conceput pentru a dota absolvenții cu cunoștințele, abilitățile și experiența practică necesare pentru a deveni antreprenori și pentru a conduce transformarea digitală. Acest program interdisciplinar oferă două specializări: Antreprenoriat și Tehnologie emergentă. Studenții se pot concentra pe dezvoltarea de planuri de afaceri de succes sau pe evaluarea și implementarea noilor tehnologii pentru un avantaj competitiv.

    • Claremont, CA, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    În campus

    Intenţia noastră este că absolvenţii noştri dezvolte o înţelegere de neegalat de subiecte de management legate de

    • Tampa, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    14 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză, Spaniolă

    Programul de Master in Business Administration și comerțului internațional se dezvoltă în special în domeniul administrației generale și a comerțului internațional, cu un accent deosebit pe afaceri internaționale prin extinderea cunoașterii legilor și reglementărilor, dincolo de o anumită țară. În plus, abilitățile sunt dezvoltate pentru a analiza și de a gestiona logistica de comerț și finanțe internaționale.

    • Pittsburgh, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    20 Luni

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Programul nostru de diplomă în Politici Publice și Management pentru profesioniști la mijlocul carierei vă oferă o modalitate extrem de flexibilă de a avansa sau de a începe o viață plină de satisfacții în serviciul public prin studiu în persoană sau online. Pentru acceptarea în program, trebuie să aveți minimum cinci ani de experiență profesională dincolo de o poziție de nivel de intrare.