MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Management de proiect în Hong Kong 2020/2021

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Managementul de proiect implică finalizarea cu succes a proiectelor prin direcționarea acestora de la începul, până la sfârșit. Managerii de proiect sunt întâlniți adesea în echipe juridice, în departamentele de instruire și în logistică. Planificarea unui proiect necesită competențe de bugetare, gestionarea timpului și comunicare.

Hong Kong, aflat pe coasta de sud a Chinei, țara este unul din cele două regiuni administrative speciale din Republica Populară Chineză. Învățământului superior Hong Kong 's este plasat în structura Anglia, precum și sistemele internaționale. Acesta este gestionat de către țara 's Biroului Educației.

Programe de Masterat Top în Management de proiect în Hong Kong 2020/2021

2 Rezultate din Management de proiect, Hong Kong Filter

Master în Managementul Programelor și al Proiectelor (PPM)

WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Doriți să vă mișcați în managementul de proiect, fie în domeniul dvs. tehnic și de afaceri actual, fie într-un nou domeniu de expertiză? Participanții la acest curs pot avea o ...

Citeste mai mult

Master De Design (MDes) Design Internațional și Managementul Afacerilor

The Hong Kong Polytechnic University School of Design
Masterat
01 Sept 2021
<
Normă întreagă
30 Apr. 2021
Engleză
Campus

O platformă pentru inovare culturală și multidisciplinară - acest curs învață abordarea integrată a managementului gândirii proiectării pentru studenții din medii academice di ...

Citeste mai mult