MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Management de proiect în Elveţia 2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Managementul de proiect implică organizarea și administrarea cu succes a proiectelor. Abilitățile utilizate în mod frecvent sunt managementul de risc, adaptarea la schimbare și comunicarea eficientă cu părțile de interes și așteptările acestora. Un manager de proiect poate fi implicat în mai multe proiecte simultan.

Elvetia, oficial Confederația Elvețiană, este o republica parlamentara federal format din 26 de cantoane, cu Berna ca sediu al autorităților federale. Independența și neutralitatea Elveției 's au fost mult timp onorat de către marile puteri europene. Elveția este o economie pașnică, prosperă și stabilă de piață modernă, cu rată scăzută a șomajului.

Diplome de Master Top în Management de proiect în Elveţia 2020

2 Rezultate din Management de proiect, Elveţia Filter

Master în Management de proiect

INSA Business, Marketing & Communication School
Spania, Barcelona + 2 Mai mult
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
Part time
<
10 luni
Spaniolă
Campus

Master în Management De Proiect

Citeste mai mult

Management de proiect de master (inginer civil (-in))

Hochschule Biberach University Of Applied Science
Germania, Biberach + 5 Mai mult
Cursuri Executive
Octombrie 2020
<
La zi
<
3 semestre
15 Jul 2015
Germană
Campus

Studenții noștri vor fi preparate prin metode și tehnici de prelucrare a proiectelor (mari) și evenimente practice pentru expertiza de aplicare a cerințelor complexe în viața ...

Citeste mai mult