MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Management de proiect în Canada 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Managerii de proiect pot fi întâlniți într-o varietate de industrii precum companiile de construcții și administrațiile municipale. Oricând o organizație mare inițiază un proiect care necesită coordonare între mai multe departamente, managerii de proiect pot fi un avantaj major pentru a menține proiectul în mișcare și pe program.

Canada este o țară din America de Nord format din zece provincii și trei teritorii. Situat în partea de nord a continentului, se întinde de la Atlantic la Pacific și spre nord în Oceanul Arctic.

Diplome de Masterat Cel Mai Bun în Management de proiect în Canada 2020

2 Rezultate din Management de proiect, Canada Filter

Master în Management de Proiect

Université Du Québec En Outaouais UQO
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
30 luni
Limba franceza
Campus

Această diplomă de master a fost dezvoltată pentru persoanele care doresc să gestioneze cu profesionalism proiecte de diferite naturi și dimensiuni. Managerii care rezultă din ...

Citeste mai mult

Mastere Professionnel de management al FTS Projets culturels

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Masterat
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Limba franceza
Online

Le Mastere PROFESSIONNEL SDS® DE MANAGEMENT DE PROJETS culturels est un diplôme européen Délivré par l'INSHED. La formarea Permet d'etre professionnellement opérationnel dès L ...

Citeste mai mult