MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Management de proiect 2020/2021 în Statele Unite ale Robina în Australia

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Managementul de proiect implică finalizarea cu succes a proiectelor prin direcționarea acestora de la începul, până la sfârșit. Managerii de proiect sunt întâlniți adesea în echipe juridice, în departamentele de instruire și în logistică. Planificarea unui proiect necesită competențe de bugetare, gestionarea timpului și comunicare.

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Solicită Informații Masterate în Management de proiect în Statele Unite ale Robina în Australia 2020/2021

2 Rezultate din Management de proiect, Robina Filter

Maestru de management de proiect (profesional)

Bond University
Masterat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
92 săptămâni
Campus

Master of Project Management Programul (Professional) oferă o bază cuprinzătoare de afaceri gata, care va dota studenții de la orice fond cu cunoștințele necesare pentru a dez ...

Citeste mai mult

Maestru De Management De Proiect

Bond University
Masterat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
72 săptămâni
Campus

Acest program oferă o bază cuprinzătoare de afaceri gata, care va dota studenții de la orice fond cu cunoștințele necesare pentru a dezvolta o carieră și expertiză în manageme ...

Citeste mai mult