MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Masterat în Management de transport maritim 2019/2020 în Statele Unite ale Dakar în Senegal

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Diplomă de Master în Managementul Transport intenționează să avansa practica de afaceri și de a explora impactul legislației internaționale pentru a dezvolta strategii în industria de transport maritim. Ea spera sa abordeze factorii de complexe, care sunt implicate în gestionarea unei operațiuni de transport.

Există multe opțiuni diversificate disponibile pentru învățământul superior în Senegal. Ultimii ani au văzut un aflux de studenți internaționali, datorită faptului că diferite programe au fost puse in aplicare pentru a îmbunătăți starea actuală a instituțiilor de învățământ superior.

Solicită Informații Masterate în Management de transport maritim în Statele Unite ale Dakar în Senegal 2019/2020

1 Rezultate din Management de transport maritim, Dakar Filter

Maestru de specialitate logistica transporturilor

Institut Africain de Management
Campus La zi Septembrie 2019 Senegal Dakar

Acest program a cărui punere în aplicare se supune sistemului LMD și proiectarea programului ISO depozit metodologic versiune 9001 2008 este disponibil în monoterapie sau în comun de grade, cu licență UQAC. Originalitate, coerență și structură pedagogică au câștigat de acreditare din Africa și a Consiliului malgașă a Învățământului Superior (CAMES) și centrul de excelență al UEMOA.