Filter
Masterate
Senegal Dakar Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Masterat în Management de transport maritim 2019/2020 în Statele Unite ale Dakar în Senegal

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Diplomă de Master în Managementul Transport intenționează să avansa practica de afaceri și de a explora impactul legislației internaționale pentru a dezvolta strategii în industria de transport maritim. Ea spera sa abordeze factorii de complexe, care sunt implicate în gestionarea unei operațiuni de transport.

Există multe opțiuni diversificate disponibile pentru învățământul superior în Senegal. Ultimii ani au văzut un aflux de studenți internaționali, datorită faptului că diferite programe au fost puse in aplicare pentru a îmbunătăți starea actuală a instituțiilor de învățământ superior.

Solicită Informații Masterate în Management de transport maritim în Statele Unite ale Dakar în Senegal 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Management de transport maritim, Dakar

Studii
Locație
Senegal
Dakar
Tip de studiu
Ritm
Institut Africain de Management

Acest program a cărui punere în aplicare se supune sistemului LMD și proiectarea programului ISO depozit metodologic versiune 9001 2008 este disponibil în monoterapie sau ... [+]

Specializate de masterat Transport Logistica

Acest program a cărui punere în aplicare se supune sistemului LMD și proiectarea programului ISO depozit metodologic versiune 9001 2008 este disponibil în monoterapie sau în comun de grade, cu licență UQAC. Originalitate, coerență și structură pedagogică au câștigat de acreditare din Africa și a Consiliului malgașă a Învățământului Superior (CAMES) și centrul de excelență al UEMOA.

Acesta dureaza patru semestre împărțite în specialități și oferă studenților o orizont bogată și variată cu privire la evoluțiile de pe piață și mediul lor. Pentru a obține Master in Management Logistica de transport, dincolo de validarea unităților de învățământ pentru studenți ar trebui să aibă o memorie, și să sprijine pasa.... [-]

Senegal Dakar
Septembrie 2019
Limba franceza
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză