Filter
Masterate
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Studii de Masterat în Management de transport maritim

Pe piața locurilor de muncă de astăzi, de master devin standardul pentru unele posturi de entry-level, fie în locuri de muncă corporative sau albastru-guler. Pentru cei care și-au terminat studiile universitare de licență, urmând un program de master poate dovedi foarte benefic în Relansând noua lor carieră sau avansarea în poziția lor actuală.

 

Un Masterat în Management de transport este cel mai benefic pentru persoanele fizice care doresc să urmeze pozitii de top in cadrul logistică și managementul de transport maritim. Există un accent profund teorii și practici curente în cadrul lanțului de aprovizionare și management logistic, cu accent special pe procedurile de avansate, metode de analiză și tehnologii. După terminarea acestui program, absolvenții ar trebui să poată să formuleze și să supravegheze punerea în aplicare a strategiilor-cheie pentru a susține sau a îmbunătăți eficiența procesului de transport.

 

Avantajul principal al unui Masterat în Management de transport este sansa pentru avansare.Cei care obține o diplomă de master acest pot urmări poziții superioare de conducere cu firme înființate sau în locul lor de muncă actual. Cu componenta de management, persoanele fizice au posibilitatea de a urmări adăugat posturi de conducere în cadrul altor domenii de logistica si transport.

 

Costul programului poate varia în funcție de câțiva factori diferiți. Amplasarea unei școli și costul său mediu de participare se cântărește în preț, la fel ca decizia de a studia în campus sau on-line.

 

Cu accentul a gradului fiind în management de transport maritim, cele mai multe profesionisti va urmări de locuri de muncă în acest domeniu. Absolvenții se pot aștepta să obțină poziții în cadrul managementului superior sau middle management cel puțin. Cei cu spiritele antreprenoriale ar putea aventura chiar să înceapă propria afacere de transport sau să devină un transport maritim sau logistică consultant.

 

Pentru cei care doresc să avanseze în industria navală, un Masterat în Management de transport se poate dovedi a fi foarte benefic. Este important să selectați cel mai bun program pentru nevoile si disponibilitate tale. Din fericire, există diferite opțiuni pentru a alege de la. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Management de transport maritim

Universidad Pontificia Comillas

Autoritatea portuară din Valencia, în colaborare cu Comillas Pontifical University inițiat de masterat în Management Port și Intermodal Transport (MGPT), în 1992. Un prog ... [+]

Master în Management Port și Intermodal Transport (MGPT)

Societatea impune persoanelor fizice de a dezvolta o capacitate tot mai mare de a fi capabil să se adapteze la noi, mai complexe și schimbătoare contextele economice. Cel mai eficient instrument folosit de companii pentru a îmbunătăți aceste abilități este dezvoltarea resurselor umane realizate prin intermediul unor planuri de formare solide.

În acest sens, Autoritatea portuară din Valencia, în colaborare cu Comillas Pontifical University inițiat de masterat în Management Port și Intermodal Transport (MGPT), în 1992. Un program de formare revolutionara, pe acest subiect și pionier în cadrul industriei maritime și portul spaniol, care, după ani, sa impus ca programul de primar de formare spaniolă specializată în cele mai pe plan internațional prestigioase porturi și de transport, atrăgătoare pe scară largă pentru profesioniști și tineri post-absolvenți în Spania, în toată Europa și America de Sud.... [-]

Spania Madrid
Contactează şcoala
Spaniolă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Institut Africain de Management

Acest program a cărui punere în aplicare se supune sistemului LMD și proiectarea programului ISO depozit metodologic versiune 9001 2008 este disponibil în monoterapie sau ... [+]

Specializate de masterat Transport Logistica

Acest program a cărui punere în aplicare se supune sistemului LMD și proiectarea programului ISO depozit metodologic versiune 9001 2008 este disponibil în monoterapie sau în comun de grade, cu licență UQAC. Originalitate, coerență și structură pedagogică au câștigat de acreditare din Africa și a Consiliului malgașă a Învățământului Superior (CAMES) și centrul de excelență al UEMOA.

Acesta dureaza patru semestre împărțite în specialități și oferă studenților o orizont bogată și variată cu privire la evoluțiile de pe piață și mediul lor. Pentru a obține Master in Management Logistica de transport, dincolo de validarea unităților de învățământ pentru studenți ar trebui să aibă o memorie, și să sprijine pasa.... [-]

Senegal Dakar
Septembrie 2019
Limba franceza
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză