$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Masterat în Management de marketing 2022 în Statele Unite ale Stresa in Italia

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.Programele de marketing management le permit studenților să exploreze în profunzime gestionarea echipelor de marketing, a resurselo… Citeste mai mult

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Programele de marketing management le permit studenților să exploreze în profunzime gestionarea echipelor de marketing, a resurselor și a activităților. Studenții pot învăța abilități valoroase de comunicare și conducere în timp ce studiază materii precum strategii de marketing, analiză de marketing și luarea deciziilor de consum.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Stressa VB este una dintre locul perfect pentru a merge să studieze artele și cultura. Ea are unele instituții de învățămînt de calitate, cum ar fi Istituto Professionale Statale Alberghiero. Mai mult decât atât, studiază și trăiesc în Stressa VB este, de asemenea, foarte rezonabil.

Solicită Informații Masterate în Management de marketing în Statele Unite ale Stresa in Italia 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul in Italia
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Recomandat Cele mai recente Funcție
  • Recomandat
  • Cele mai recente
  • Funcție
ISTUD Business School
Stresa, Italia

Master în Marketing Management ISTUD vă oferă o cale ambițioasă și interesantă pentru a intra în lumea de marketing, comunicare și digital.

Master în Marketing Management ISTUD vă oferă o cale ambițioasă și interesantă pentru a intra în lumea de marketing, comunicare și digital. -
Masterat
Normă întreagă
Italiană
Campus