MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Management de marketing în Australia 2021

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Programele de marketing management le permit studenților să exploreze în profunzime gestionarea echipelor de marketing, a resurselor și a activităților. Studenții pot învăța abilități valoroase de comunicare și conducere în timp ce studiază materii precum strategii de marketing, analiză de marketing și luarea deciziilor de consum.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Studii de Masterat Cea Mai Bună în Management de marketing în Australia 2021

1 Rezultate din Management de marketing, Australia Filter

Master în marketing și inovare în management

Edith Cowan University
Masterat
Masterat
<
Normă întreagă
<
4 semestre
Engleză
Campus
Online

Master of Marketing and Innovation Management este un curs unic în Australia de Vest, care dezvoltă manageri de marketing care sunt capabili să abordeze cazuri complexe de afa ...

Citeste mai mult