MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Management Public în Franţa 2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Un Master în Management Public va oferi studenților o înțelegere aprofundată a dezvoltării și a politicilor publice. În acest fel, elevii vor fi capabili de a servi ca manageri sau lideri în diferite instituții legate guvernamentale sau organizații non-profit.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Programe de Master Cea Mai Bună în Management Public în Franţa 2020

2 Rezultate din Management Public, Franţa Filter

Master 2 în politicile și dezvoltare publică (PPD)

Toulouse School Of Economics TSE
Franţa, Toulouse
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
Engleză
Campus

Programul de Politici Publice și Dezvoltare de master (PP & D) are ca scop dotarea studenților săi cu instrumentele necesare pentru a deveni o parte din această căutare la ...

Citeste mai mult

Masterat în Management Public

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Venezuela, Caracas + 12 Mai mult
Cursuri Executive
Octombrie 2020
<
Part time
<
18 luni
Campus

Master in Management Public (MGP) este de a contribui la o mai bună funcţionare a sectorului public, ONG-uri şi relaţii publice ...

Citeste mai mult