MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Management Public în Belgia 2020/2021

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

managementul public este un domeniu de studiu și o zonă de practică în care managerii de agenții non-profit sau entități guvernamentale supraveghează, direct sau în alt mod supraveghează sarcinile sau operațiunile de zi cu zi. Funcțiile publice includ adesea administratorului creșterea eficienței și determinarea modului în care cele mai bune de utilizare a resurselor limitate.

Cu studii superioare fiind superior cel mai nivel în sistemul de învățământ din Belgia, guvernul a pus accent mai mult pentru a se asigura că viața a elevilor se face cât mai simplu posibil prin împrumut și programe de granturi. Ele oferă sponsori pentru studenții internaționali care provin din medii sărace și vulnerabile care doresc să studieze în această țară.

Programe de Masterat Cei Mai Buni în Management Public în Belgia 2020/2021

1 Rezultate din Management Public, Belgia Filter

Master Executiv în Management Public

Antwerp Management School
Masterat
28 Sept 2020
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Interesul pentru management în sectorul public a crescut mult. Schimbările sociale rapide și din ce în ce mai complexe au modificat substanțial rolul guvernului. Politica, pol ...

Citeste mai mult