MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Management Public în Africa de Sud 2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Managementul public este un domeniu de studiu academic, precum și un tip de management care să implice îndeaproape asistarea organizațiilor și entităților non-profit sau guvernamentale printr-o varietate de sarcini menite să crească productivitatea și eficiența.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Studii de Masterat Cei Mai Buni în Management Public în Africa de Sud 2020

3 Rezultate din Management Public, Africa de Sud Filter

MPhil în politica industrială

University of Johannesburg
Cursuri Executive
Ianuarie 2020
<
La zi
<
Part time
<
2 ani
Engleză
Campus

Scopul Master of Philosophy in Politica Industrială este de a dezvolta competențele intelectuale ale studenților, independența intelectuală și abilitățile practice în dobândir ...

Citeste mai mult

Maestru de management public și dezvoltare (mm)

University of the Witwatersrand
Cursuri Executive
Februarie 2020
<
La zi
<
Part time
<
1800 ore
Engleză
Campus

Maestru de Management în domeniul public și Dezvoltare Managerială este un program academic riguros scopul de a oferi studenților cu abilități avansate conceptuale și analitic ...

Citeste mai mult

Maestru de management public și guvernare

University of Johannesburg
Masterat
Ianuarie 2020
<
La zi
<
Part time
<
2 ani
Engleză
Online

Primul program de masterat de la University of Johannesburg oferă o oportunitate de neegalat pentru avansarea în conducerea comunității și a locului de muncă.

Citeste mai mult