MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Management organizațional în Rusia 2020/2021

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

În cadrul managementului organizațional sunt utilizate de obicei mai multe faze, începând de cele mai multe ori cu o planificare, și rezultând în efectuare. Calitățile de conducere sunt cruciale pentru acest proces, iar resursele trebuie gestionate în mod eficient pentru ca orice planificare să aibă succes.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Programe de Master de Top în Management organizațional în Rusia 2020/2021

2 Rezultate din Management organizațional, Rusia Filter

Master Organizarea și gestionarea industriilor intensificate în cunoștințe

BAUMAN Moscow State Technical University
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Rusă
Campus

Departamentul de Economie și Organizare a Producției IBM2 pregătește masterat în direcția 27.04.2006 „Organizarea și gestionarea industriilor de înaltă tehnologie”, profil „Or ...

Citeste mai mult

Master în Management

South Ural State University
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Scopul programului este de a instrui maeștri de conducere care intenționează să desfășoare activități profesionale în domeniul economiei și managementului.

Citeste mai mult