MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Management organizațional 2020 în Statele Unite ale Santiago Atitlán în Guatemala

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

În planificarea de termen scurt și lung sunt utilizate mai multe cunoștințe, inclusiv datele financiare, starea curentă și potențială a piețelor, informațiile juridice și nu numai. Managementul organizațional utilizează în mod frecvent aceste cunoștințe pentru a ajuta la planificarea, conducerea, organizarea și controlul resurselor.

Există mai multe universități private care pot fi găsite de-a lungul Guatemala. În ciuda acestui fapt, ea are încă unele dintre cele mai mici niveluri de alfabetizare în toată America Centrală. Cei care caută pentru a studia în această țară ar putea trebui să plătească de școlarizare mai mari ca urmare a sistemelor de scoala privatizate.

Solicită Informații Masterate în Management organizațional în Statele Unite ale Santiago Atitlán în Guatemala 2020

1 Rezultate din Management organizațional, Santiago Atitlán Filter

Master în managementul talentelor umane (internațional)

Universidad Panamericana de Guatemala
Masterat
01 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
18 luni
27 Aug 2020
Spaniolă
Online

Programul se concentrează pe dezvoltarea de valori, instrumente și calități etice în contextul general al administrației; specializat în procesele de administrare a personalul ...

Citeste mai mult