MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Management organizațional în Columbia 2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Obiectivele pe termen lung și scurt sunt create și realizate cu ajutorul managementului organizațional. Începând cu un plan, organizarea este importantă în efectuarea acestuia, iar calitățile de conducere sunt esențiale întregului proces. În final, este necesar controlul resurselor pentru a asigura succesul.

Învățământul superior din Columbia se face în cinci limbi internaționale comune și anume engleza, franceză, spaniolă portugheză și chineză. Acest lucru a eliminat problema barierelor lingvistice în aceste instituții de învățământ superior, printre alți studenți internaționali.

Diplome de Masterat Top în Management organizațional în Columbia 2020

2 Rezultate din Management organizațional, Columbia Filter

Master în Management organizațional

EAN University
Masterat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
Campus

Master în Management organizațional, care este oferit în comun de către Universidad EAN și Université du Québec à Chicoutimi,-UQAC este un program care se dezvoltă competențel ...

Citeste mai mult

Master în Management Organizațional

Universidad UNISANGIL
Masterat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
4 semestre
Spaniolă
Campus

Obiectivul Programului de Master în Managementul Organizațiilor UNISANGIL este: „Pregătirea integrală a Masterului în Managementul, Organizarea, Direcția și Managementul Senio ...

Citeste mai mult