MASTERSTUDIES

Compară 3 Studii Postuniversitare în Management operațional

O diplomă de masterat servește ca dovadă a faptului că un student a învățat cu adevărat abilitățile predate în zona sau de studiu. Este următorul pas pe care majoritatea elevilor îl iau după obținerea diplomei de licență și poate oferi un start capăt atunci când vine vorba de oportunități de carieră.

Ce este un Master în Managementul Operațional? Acesta este un program de studii care îi învață pe elevi ce trebuie să știe să se ocupe de o carieră în managementul tehnologiei. Astfel de programe se ocupă de software-ul modern, hardware și alte tipuri de tehnologie pentru a construi o înțelegere aprofundată a fiecărui tip. Elevii se pot aștepta să primească o educație aprofundată privind dezvoltarea produselor, integrarea tehnologică, producția, aprovizionarea internațională, managementul dezvoltării și prognoza tehnologică. Fiecare dintre aceste abilități este orientată spre integrarea celei mai noi tehnologii într-un mediu de lucru.

De-a lungul experienței lor de învățare, elevii au șansa de a stăpâni un număr imens de abilități impresionante. Câteva dintre cele mai proeminente includ conducerea, depanarea tehnologică și întreținerea software-ului. Desigur, acestea vin la îndemână în cariere diferite, dar ele servesc, de asemenea, pentru a face viața absolvenților mai ușoare.

Acesta poate dura oriunde de la un an la doi ani pentru a finaliza acest program de grad în timp ce frecventarea cursurilor full-time. Persoanele interesate trebuie să cerceteze costul tuturor cursurilor necesare înainte de a alege o școală, deoarece prețurile de școlarizare se schimbă de obicei de la instituție la instituție.

O diplomă de master în managementul operațional se axează pe tehnologie, care este un domeniu conștient în viitor. Prin urmare, participanții la program se pot aștepta ca abilitățile pe care le învață în cursurile lor să conducă la o mare varietate de locuri de muncă la absolvire. Unele dintre cele mai obișnuite ocupații ale celor care au un masterat în acest domeniu includ managerul de producție, managerul de operațiuni, consultantul organizațional, managerul instalației, managerul de achiziții, ofițerul de conformitate și managerul de control al asigurării calității.

Această diplomă de gândire este oferită la numeroase școli din întreaga lume, iar studenții interesați de acest tip de educație pot alege între experiențe de învățare locale, internaționale și online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Management operațional Filter

Master în Managementul Industrial

University of Vaasa
Finlanda, Vaasa
Cursuri Executive
August 2020
<
La zi
<
2 ani
Campus

Programul de Master în Managementul Industrial combină afacerea cu abilitățile tehnice și conduce la o carieră într-o zonă de management tehnologic orientată spre viitor cu un ...

Citeste mai mult

Master în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare din Barcelona

GBSB-Global Business School
Spania, Barcelona + 1 Mai mult
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
<
9 luni
Engleză
Campus

Operațiunile de studiu și managementul lanțului de aprovizionare la o școală de afaceri unde "digitalul" se află în centrul său. GBSB Global este singura instituție de învățăm ...

Citeste mai mult

Master în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare din Madrid

GBSB-Global Business School
Spania, Barcelona + 1 Mai mult
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
<
9 luni
Engleză
Campus

Operațiunile de studiu și managementul lanțului de aprovizionare la o școală de afaceri unde "digitalul" se află în centrul său. GBSB Global este singura instituție de învățăm ...

Citeste mai mult