MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Management maritim în America de Nord 2020/2021

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Gestionarea maritimă este considerată studiul afacerilor, deoarece se referă la comerțul desfășurat pe oceane sau în porturi maritime. Cursurile sunt deseori concepute pentru a preda principiile de bază ale organizării și funcționării, introducând, de asemenea, factori specifici care dictează direcția de afaceri și creșterea economică într-un cadru maritim.

De la civilizații indigene la imperii moderne zi, America de Nord are o multime de hands-on oportunități educaționale pentru a oferi cercetători. Umplut cu o serie de culturi distincte, studenții se pot educa în mod bine-rotunjite.

Vezi Programe de Masterat în Management maritim în America de Nord 2020/2021

3 Rezultate din Management maritim, America de Nord Filter

Master in Inginerie Conducere în Arhitectură Navală și Inginerie Marină

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Masterat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

Master of Engineering Leadership (MEL) în arhitectura navală și inginerie marină este conceput pentru inginerii care doresc să accelereze cariera lor de conducere și de suprav ...

Citeste mai mult

Masterate în managementul resurselor maritime

UQAR
MSc
11 Ian 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Limba franceza
Campus

Masteratul în managementul resurselor maritime își propune să instruiască managerii cu o viziune globală, multidisciplinară și integrată a domeniului maritim.

Citeste mai mult

Master în Administrare și Logistică a Afacerilor Maritime, MMAL

Texas A&M University at Galveston
Masterat
Engleză

Ne propunem să împingem studenții interesați de administrarea afacerilor maritime la nivelul următor, oferindu-le abilitățile necesare liderilor de mâine în industria maritimă ...

Citeste mai mult