MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Management logistic în Polonia 2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Studenții se concentrează de obicei pe dezvoltarea abilităților practice de logistică și de cunoștințe, abilități de conducere, și o înțelegere profundă a economiei globale într-un program de management logistic. Include în mod tipic o cursuri de teză necesare și participarea la schimburile internaționale.

Ca multe alte țări din UE, Polonia oferă școlarizare ieftin sau chiar gratuit pentru studenții din UE. Viitorii studenți trebuie să se aplice direct la instituția lor polonez ales. Universitatea din Varșovia, de exemplu, taxele de între £ 1.300 și 2.500 de lire sterline pe an pentru cursurile de limba engleză.

Diplome de Master Cei Mai Buni în Management logistic în Polonia 2020

2 Rezultate din Management logistic, Polonia Filter

Master în Management Logistic Internațional

WSB University in Gdansk
Masterat
Oct 2020
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul este dedicat elevilor interesați de provocările și posibilitățile pe care le poate oferi proiectarea, exploatarea și îmbunătățirea eficientă și productivă a lanțului ...

Citeste mai mult

MSc în logistică: sisteme logistice

Poznan University of Technology
MSc
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
3 semestre
15 Iul 2020
Engleză
Campus

Programul de master în sisteme logistice este un program de absolvire de 1,5 ani (3-semestru), specializat, axat pe dezvoltarea cunoștințelor și abilităților avansate de gesti ...

Citeste mai mult