MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Management internațional 2020/2021 în Statele Unite ale Lyon în Franţa

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Cei cu experiență educațională sau profesională într-un domeniu asemănător pot lua în considerare un curs de management internațional. Acest curs oferă un studiu aprofundat de principii de management în relație cu aplicațiile lor globale. Luând în considerare sfera largă de management, aceste informații pot fi aplicare într-o varietate de discipline.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Lyon este situat în partea de est-centrale din Franța. Acesta este un oras cu mai mult de 400.000 de locuitori. Orașul Lyon are numeroase universități, colegii și alte instituții minore de învățământ superior.

Solicită Informații Masterate în Management internațional în Statele Unite ale Lyon în Franţa 2020/2021

1 Rezultate din Management internațional, Lyon Filter

Master European în Management

Ludwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management
Masterat
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
2 semestre
Engleză
Campus

Aplicați pentru un program - Master European în Management, introduceți 3 școli de afaceri europene de vârf. Master European în Management este un curs de 2 ani de management ...

Citeste mai mult