MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Management global în Suedia 2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

O diplomă de master în Managementul Global va permite studenților să înțeleagă și să aplice teoriile de afaceri în cadrul sau fără un context internațional. Până la sfârșitul programului elevii vor s-au dezvoltat abilități manageriale puternice și competențe care sunt bine într-un context internațional.

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Diplome de Masterat Cei Mai Buni în Management global în Suedia 2020

1 Rezultate din Management global, Suedia Filter

Master în management la nivel mondial

Jönköping University
Masterat
17 Aug 2020
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Gestionarea într-un context global este un program special conceput pentru a vă dota cu abilitățile și instrumentele necesare pentru a deveni un lider eficient în diverse cont ...

Citeste mai mult