MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Management global în Olanda 2020/2021

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

management global se referă la operarea unei afaceri pe o scară globală, care necesită o înțelegere a obiceiurilor sociale, sensibilitate culturală și de istorie. Studiul managementului la nivel mondial pot include cursuri în leadership, management și marketing precum și cursuri care acoperă probleme internaționale.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Programe de Masterat Top în Management global în Olanda 2020/2021

1 Rezultate din Management global, Ţările de Jos Filter

Master în piețe globale, creativități locale (master internațional Erasmus Mundus)

Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam
Masterat
06 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
15 May 2021
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Programul își propune să examineze modul în care locurile locale (clustere, orașe și regiuni) și actorii locali (antreprenori, firme și factorii de decizie) generează competit ...

Citeste mai mult