MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Management global în Oceania 2020/2021

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Pentru a lua lucrurile la un nivel internațional necesită unele cunoștințe asupra a ceea ce are nevoie de piețele globale. Ca atare, este nevoie de tine pentru a obține dreptul de set de aptitudini, care pot fi ajuns de a face un Master în Management Global.

Oceania, de asemenea, cunoscut sub numele de Oceanica este o regiune centrat pe insulele din Oceanul Pacific tropical [4] Avizele de ceea ce constituie gama Oceania din cele trei subregiuni de Melanezia, Micronezia și Polinezia [5] a, în sens mai larg, întreaga regiune insular. între Asia și cele două Americi, inclusiv Australia și Arhipelagul Malay.

Vezi Programe de Masterat în Management global în Oceania 2020/2021

1 Rezultate din Management global, Oceania Filter

Maestru al managementului global de proiect (avansat)

Torrens University Australia
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus
Online

ROMÂNĂ CRITERII DE ADMITERE A LIMBILOR NU. DE ORE TIMPABLATE PE SĂPTĂMÂNĂ:

Citeste mai mult