12 Masterat Programe în Management global în Europa for 2024

Masterat Programe în Management global în Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    Part time

    10 Luni

    Amestecat

    Spaniolă

    • San Sebastián, Spania

    La zi

    18 Luni

    În campus

    • Madrid, Spania
    • Online

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză, Spaniolă

    O diplomă de master în managementul afacerilor globale care oferă o viziune globală a companiei și a poziției sale strategice pe piață. Alături de absolvenții STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică), absolvenții de administrare a afacerilor vor fi cei mai solicitați profesioniști în următorul deceniu, conform tuturor previziunilor de angajare. Cele mai apreciate calități ale acestor profesioniști vor fi capacitatea de a manipula date cantitative și statistice, abilitățile interpersonale și abilitățile de a gestiona tehnologia.

    • Rome, Italia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul curriculum-ului Advanced Management and Finance este de a forma profesioniști în finanțe internaționale și fiscalitate capabili să se ocupe de managementul financiar corporativ – să prevadă și să analizeze nevoile sale financiare și strategiile de creștere – precum și să gestioneze aspectele fiscale ale activității antreprenoriale în scenarii diversificate geografic și sistemele de țară.

    • Antwerp, Belgia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Ești o persoană deschisă la minte, dornică să te afli într-un cadru cu adevărat multicultural și visezi la o carieră internațională? Atunci Masterul în Management Global este potrivit pentru tine. Acest master adună participanți din întreaga lume pentru a se pregăti pentru o carieră de afaceri internațională de succes într-o gamă largă de sectoare și funcții, într-un mediu de afaceri multicultural. Vi se vor oferi cunoștințele, abilitățile sociale și atitudinea de afaceri necesare pentru a intra în afaceri și organizații globale.

    • Rome, Italia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de master în management și politică globală umple un gol în lumea noastră globală: nevoia de a forma profesioniști capabili atât să acționeze în cadrul companiilor, cât și să abordeze probleme globale complexe. Gândul de bază este că managementul global are nevoie de abilități pentru a depăși barierele disciplinare, cu baze solide pe științe sociale și rigoare metodologică.

    • Västerås, Suedia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de master de doi ani în strategie și management global oferă educație la nivel avansat în administrarea afacerilor. Punctul de vedere al programului îl reprezintă provocările contemporane și problemele de dezvoltare legate de globalizare, digitalizare și dezvoltare durabilă, în contextul studiilor de afaceri și management.

    • Barcelona, Spania

    3 Luni

    În campus

    • Rome, Italia

    La zi

    7 Luni

    În campus

    Italiană

    Evoluția în expansiune rapidă a sectorului evenimentelor necesită abilități din ce în ce mai mari în ceea ce privește organizarea și managementul. Masterul nostru în Managementul evenimentelor își propune să formeze personalități profesionale în concordanță cu rolurile căutate în lumea evenimentelor. Managerul de evenimente trebuie să aibă abilități care variază de la logistică la comunicare, de la design la copy-writing, până la marketing real. El este persoana care coordonează planificarea unui eveniment în toate fazele acestuia și este responsabil de latura tehnică, creativă și audio-vizuală. Pe scurt, un polivalent, care își găsește locul în agențiile de plasare evenimente, în sectorul evenimentelor din cadrul unei companii, în MICE-urile unui hotel și în agențiile de marketing. Masterul se adresează atât tinerilor absolvenți și deținătorilor de diplome care aspiră să devină Manageri de Evenimente, cât și operatorilor de sector care intenționează să își actualizeze și să își recalifice abilitățile profesionale.

    • Prague, Republica Cehă

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Berlin, Germania

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    ESMTMaster în Management (MIM) pregătește minți talentate pentru cariere în afaceri globale. ESMT Masterul în management combină munca de teren în companii globale cu cursuri aplicate și cercetări privind cele mai noi teorii de afaceri și management. Studenții admiși au o varietate de medii academice și folosesc timpul de la ESMT pentru a dobândi cunoștințe valoroase și experiență interdisciplinară pentru a-și aplica expertiza anterioară problemelor economice și de management. În prezent este clasat pe locul 1 al programului MIM în Germania și pe locul 12 în lume!

    • San Sebastián, Spania

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză