MASTERSTUDIES

Vezi Studii de Masterat în Management general în Portugalia 2020/2021

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Managementul general include competențele și cunoștințele necesare pentru a prelua posturi manageriale într-o varietate de organizații, de la afaceri mici, la corporații mari. Câteva dintre competențele specifice dobândite în management general includ negocierea, conducerea, contabilitatea și dezvoltarea organizatorică.

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Diplome de Masterat Cei Mai Buni în Management general în Portugalia 2020/2021

2 Rezultate din Management general, Portugalia Filter

Master în Managementul serviciilor și tehnologiei

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

MSc în Managementul Serviciilor și Tehnologiei este un program full-time, de doi ani, predat complet în limba engleză, care oferă o experiență unică avansată de învățare în Te ...

Citeste mai mult

Master în Management (MiM)

Universidade Europeia
Masterat
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Acest program se bazează pe cele mai bune practici educaționale naționale și internaționale, care urmărește să răspundă diferitelor provocări cu care se confruntă acest domeni ...

Citeste mai mult