MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Management general în Germania 2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Învățarea comportamentului organizatoric, al managemetului strategic și a unei varietăți largi de competențe de conducere sunt cu toate necesare pentru management general. Practicarea acestor competențe le permite indivizilor să rezolve probleme unice, să fie lideri eficienți și să ia decizii corecte.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Programe de Masterat Cei Mai Buni în Management general în Germania 2020

2 Rezultate din Management general, Germania Filter

Maestru De Gestionare A Afacerilor: Specializare Management General

Université de Lorraine
Franţa, Nancy + 16 Mai mult
Cursuri Executive
August 2020
<
La zi
<
2 ani
15 Jun 2019
Engleză
Campus

Maestru De Management De Afaceri: General Management Specializare de la IAE Nancy este un management de nivel înalt, teoretice și aplicate. Este accesibil în învățare continuă ...

Citeste mai mult

Master în Managementul General

Zeppelin University
Germania, Friedrichshafen
Cursuri Executive
Septembrie 2020
<
La zi
<
2 ani
11 Jun 2018
Germană
Campus

Programul de masterat General Management este un curs de studiu științific cu o bază teoretică în practică. Studiul oferă cunoștințe teoretice și aplicate ale afacerilor gener ...

Citeste mai mult