MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Master în Management general 2020/2021 în Statele Unite ale Aix-en-Provence în Franţa

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Învățarea comportamentului organizatoric, al managemetului strategic și a unei varietăți largi de competențe de conducere sunt cu toate necesare pentru management general. Practicarea acestor competențe le permite indivizilor să rezolve probleme unice, să fie lideri eficienți și să ia decizii corecte.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Solicită Informații Masterate în Management general în Statele Unite ale Aix-en-Provence în Franţa 2020/2021

3 Rezultate din Management general, Aix-en-Provence Filter

Master - Management General

IAE Aix Graduate School of Management
MSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Rețeaua de identitate IAE program, Master în Management General oferă participanților un prim abilitate puternic o abordare globală a gestionării.

Citeste mai mult

Masterat în cadrele de management general

IAE Aix Graduate School of Management
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
9&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Campus

Master mg este, de asemenea, în logica unei oferte cuprinzătoare și coerentă de pregătire în institutul nostru de a îmbunătăți accesul la MBA nostru (cu normă întreagă și cu j ...

Citeste mai mult

Master în Managementul Rame generale

IAE Aix Graduate School of Management
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
9&nbsp;-&nbsp;24 luni
Campus

Dincolo de "achiziționarea lui de metode și tehnici de management ' Focus S este în acest program de capacitățile adaptare și deschidere în special într-un context interna ...

Citeste mai mult