MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Management general în Asia 2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Managementul general include competențele și cunoștințele necesare pentru a prelua posturi manageriale într-o varietate de organizații, de la afaceri mici, la corporații mari. Câteva dintre competențele specifice dobândite în management general includ negocierea, conducerea, contabilitatea și dezvoltarea organizatorică.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi Programe de Masterat în Management general în Asia 2020

1 Rezultate din Management general, Asia Filter

Master of Management (Cercetare)

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Cursuri Executive
<
La zi
<
18 luni
Engleză
Campus

Acest program de masterat este conceput pentru a ajuta studenții să înțeleagă sistematic și să evalueze critic diferite paradigme, metode și paradigme de cercetare în manageme ...

Citeste mai mult