MASTERSTUDIES

Compară 5 Studii de Masterat în Management executiv

Leadership-ul este o calitate rara. Este nevoie de cunoștințe, gândire limpede și curajul de a face deciziile importante care produc rezultate. Agențiile guvernamentale, organizații non-profit și de afaceri au nevoie de toate abilitățile celor cu un Master în Management Executiv.

 

Ce este un Masterat în Management Executive? Este un grad avansat care pregătește studenții pentru roluri de conducere în cadrul unei organizații. Este o opțiune bună pentru cei care au deja un fundal în afaceri, economie sau finanțe. Aceste programe consolida capacitățile de conducere ale studenților și a le pregăti pentru niveluri mai ridicate de responsabilitate. Elevii încep prin revizuirea curriculum-ului de afaceri de bază, care include, de obicei, teoria organizațională, dreptul afacerilor, finanțe, contabilitate și economie. Subiecte avansate se concentreze asupra angajaților motivante, rezolvarea conflictelor și alocarea resurselor.

 

Absolvenții sunt echipate cu abilitățile necesare pentru a asigura conducerea în roluri de conducere complexe și solicitante. Acestea sunt instruiți pentru a analiza rezultatele și de a răspunde provocărilor fără ezitare. În plus față de crearea de ordine în procesele de muncă existente, ei sunt capabili să proiecteze și să implementeze noi funcții de afaceri și creșterea productivității. Elevii devin, de asemenea, familiarizat cu instrumentele actuale de afaceri folosite pentru a spori eficiența și profiturile.

 

Costul unui Masterat în Management Executiv va depinde de instituția care elevii aleg să participe. Pentru informații detaliate despre taxele de școlarizare și, elevii ar trebui să contactați departamentul de admitere a universităților care îi interesează.

 

După terminarea unul dintre aceste programe, absolvenții sunt de multe ori pregătite să-și intensifice într-un rol de conducere în orice firmă dimensiune. Ele pot avansa, de asemenea, de-a lungul calea lor de carieră existente.De asemenea, este posibil să se găsească de muncă gestionarea proiectelor guvernamentale sau organizarea funcțiile organizațiilor non-profit. În timp ce competențele dobândite sunt aplicabile toate industriile, un student poate dori să rămână concentrat pe o anumită piață. Unii absolvenți preferă să lucreze independent și găsească locuri de muncă în calitate de consultanți sau analiști.

 

Este important să se înceapă cercetarea toate opțiunile disponibile imediat. Unii elevi pot prefera mediile de clasă tradiționale, dar multe programe online, încă oferă o educație de calitate. Pentru cei cu programarea sau provocări geografice, învățământul la distanță este o modalitate excelenta de a accelera o carieră. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

5 Rezultate din Management executiv Filter

Master Executiv în Managementul Proiectelor și Proiectelor

ISCTE Executive Education
Masterat
<
Frecvență redusă
Portuguese (Portugal)
Campus

Cursul oferă o viziune integrată a managementului afacerilor, combinat cu Managementul programelor și al proiectelor.

Citeste mai mult

Maestru al Managementului Executiv

HELP University
Masterat
<
Frecvență redusă
<
18 luni
Engleză
Campus

HELP Master of Executive Management (MEM), oferit pentru prima dată în 2011, aspiră să insufle directorilor de nivel superior și managerilor mijlocii cunoștințele, abilitățile ...

Citeste mai mult

Executive MBS - Master în Studii de Afaceri

United International Business Schools
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Calendarul nostru academic se bazează pe un sistem de trimestru (1 trimestru = 10 săptămâni). Datorită structurii flexibile a programului și a designului modular, mai multe da ...

Citeste mai mult

Masterat în cadrele de management general

IAE Aix Graduate School of Management
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
9&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Campus

Master mg este, de asemenea, în logica unei oferte cuprinzătoare și coerentă de pregătire în institutul nostru de a îmbunătăți accesul la MBA nostru (cu normă întreagă și cu j ...

Citeste mai mult

Master în Coaching Executiv (AMEC)

Ashridge Executive Education
Masterat
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Engleză
Campus

Master în Coaching Executive este un program de doi ani, cu fracțiune de normă, modular, auto-dirijat. Este o oportunitate de a revizui și de a relansa practica dvs., de a-ți ...

Citeste mai mult