MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 55 Programe de Masterat de Top în Malaezia 2020

Malaezia oferă unele dintre cele mai bune oportunităţi de studiu din Asia de Sud-Est. Educaţia reprezintă unul din scopurile naţionale ale ţării, aşa că dacă alegeţi să urmaţi un Masterat în Malaezia veţi face o decizie promiţătoare. 

În Malaezia există facilităţi educaţionale foarte bune. De exemplu, programe postuniversitare de cea mai bună calitate se pot găsi în oraşe precum Bangi sau Serdang, care sunt situate în statul Selangor. Studenţii pot alege dintr-o varietate largă de programe oferite de către mai multe universităţi şi şcoli postuniversitare din Malaezia. MBA-urile devin din ce în ce mai populare în Malaezia. Printre altele, puteţi găsi universităţi care oferă MBA cu specializare în Finanţe şi Banking Islamic. Ale discipline, precum Management sau Ştiinţe, pot fi de asemenea studiate la un Masterat în Malaezia.

Există multe oportunităţi de a face un Masterat în Malaezia, aşa că nu ezita şi foloseşte linkurile de mai jos pentru a afla mai multe despre cele mai bune programe de studiu postuniversitar din Malaezia!

rezultate găsite Filter

Master în transport și logistică

Malaysia University of Science and Technology
Online & Campus Combinate La zi 18 luni Ianuarie 2020 Malaysia Petaling Jaya

Master în transport

Master of Business Administration

Raffles University Iskandar
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Malaysia Johor Bahru + 1 mai mult

Raffles University Iskandar va urmări rapid cariera și vă va maximiza abilitățile manageriale, deoarece se concentrează pe nevoile pieței și pe cele mai recente tendințe. Acesta este un program orientat profesional pentru a dezvolta abilități avansate în afaceri pentru studenții care au deja o experiență practică de afaceri.

Master în Inginerie (Tehnologia Informației / Electronică / Mecanică / Inginerie Petrolă / Civil / Mediu / Siguranță / Automotive)

Lakshveer Overseas Solution
Campus La zi 18 luni Contactează şcoala Malaysia Kuala Lumpur

Aceste programe sunt concepute astfel încât să răspundă nevoilor industriei, oferindu-le tinerilor ingineri competențele critice necesare pentru a avea succes într-o carieră de inginerie. Acesta oferă instrumente și strategii utile pentru a reuși în piața de inginerie progresivă globalizată, precum și pentru a permite studenților să experimenteze o combinație unică de înțelegere tehnică și de supraveghere cu competențele relevante necesare pentru a avansa în calitate de lider de proiecte și echipe de inginerie.

Maestru de inginerie structurală și construcții

Universiti Putra Malaysia
Campus La zi Ianuarie 2020 Malaysia Shah Alam

Acest program este conceput pentru a oferi expunere și cunoștințe aprofundate theoritical în inginerie structurală și management de construcții. Cursuri cuprinde miezuri și opționale, care, în principal pe design structural și de analiză și două cursuri interesante privind managementul construcțiilor.

Maestru de comunicare corporativă

Universiti Putra Malaysia
Campus La zi Ianuarie 2020 Malaysia Shah Alam

Programul are drept scop de a dota candidaților cu cunoștințe de teorii și aplicații relevante pentru domeniul comunicării corporative. In acest program, candidații sunt expuse la cele mai recente evoluții din industria comunicării. Printr-o serie de cursuri și misiuni practice, programul își propune să contribuie la un nivel mai ridicat de profesionalism în rândul practicienilor viitoare și actuale de comunicare corporativă și profesioniștii din industria mass-media. O atenție specială este acordată diferitelor aspecte ale comunicării corporative, cum ar fi planificarea, pregătirea, organizarea și utilizarea de comunicare corporativă în funcționarea unei organizații.

Master Of Economics

Universiti Putra Malaysia
Campus La zi 3 semestre Ianuarie 2020 Malaysia Shah Alam

Obiectivele acestui program non-teză sunt de a oferi studenților cu discipline alternative, astfel încât acestea să poată obține măiestrie în domeniu legat de economie; să se aplice abordări analitice pentru a analiza problemele economice actuale; pentru a demonstra aplicarea microeconomie și macroeconomie în rezolvarea problemelor economice; și pentru a asigura gradul de conștientizare a dezvoltării și a problemelor economice la nivel național și internațional.

Master în inginerie electronică (de cercetare)

Infrastructure University Kuala Lumpur
Campus La zi 18 - 24 luni Ianuarie 2020 Malaysia Kajang

Maestru de Inginerie Electronică (MEE), program (Prin cercetare) are ca scop pregătirea absolvenților de inginerie cu cunoștințe tehnice avansate și abilități în găsirea unor soluții practice și științifice pentru a satisface nevoile și schimbările problemelor de inginerie actuale. Programul va oferi, de asemenea, o cale de absolvire a studenților să întreprindă cercetări de doctorat într-unul dintre domeniile specializate ale ingineriei electronice.

Maestru de Arhitectura

Infrastructure University Kuala Lumpur
Campus La zi 2 ani Ianuarie 2020 Malaysia Kajang

Master of program de Arhitectura va fi despre arhitectura ecologică durabilă, care se străduiește să reducă la minimum efectul negativ asupra mediului al clădirii prin eficiență și moderație în utilizarea de materiale, energie și spațiu de dezvoltare. Arhitectura durabilă, care este foarte conștient de consumul de energie și conservarea ecologică în proiectarea mediului construit vor fi principiile care stau la baza intenției noastre de design.

Certificat de competență în proiectarea și dezvoltarea web-ului

Universal Business Academy
Campus La zi Part time 5 - 8 luni Înscriere Deschisă Malaysia Johor Bahru + 1 mai mult

Face afacerea să arate bine online, cu o calificare în domeniul designului și dezvoltării web. Participanții vor învăța cele mai recente abilități din industria de proiectare și dezvoltare web de la formatori proeminenți și cu experiență. Toate acestea provin din designul web și din medii de dezvoltare, astfel încât acestea să vă ofere o perspectivă reală asupra industriei. Cursurile noastre acoperă o gamă largă de subiecte în domeniul designului și dezvoltării web pentru a se asigura că atunci când participanții sunt finalizați, aceștia sunt gata să sară direct într-un proiect de web design sau de dezvoltare. Toți participanții la cursuri sunt învățați de ceea ce industria este plâns.

maestru de tehnologia informației avansate (Mait), program de cursuri

Universiti Malaysia Sarawak
Campus La zi 18 luni Contactează şcoala Malaysia Kuching

Facultatea de Informatică și Tehnologia Informației (FCSIT) misiune este de a fi prima alegere instituție, recunoscut pentru dinamismul, inovatoare și programele de învățământ superior de primă clasă, obiectivele vizionare alături de cercetare excelente și servicii profesionale în expertiza conexe. FCSIT oferă o gamă largă de cursuri în domeniul informaticii și tehnologiei informației, și oferă oportunități adecvate în cercetare pentru a îndeplini cerințele din țară și absolvenții sale moderne.

Maestru de Inginerie program de (civil), prin cursuri

Universiti Malaysia Sarawak
Campus La zi 1 - 4 ani Contactează şcoala Malaysia Kuching

Facultatea de Inginerie, UNIMAS se angajează să ia provocarea de actualizarea și îmbunătățirea cunoștințelor de inginerie printr-un Maestru de Inginerie (civil) Programul de Cursuri.

Maestru de management de mediu / master de stiinta mediului utilizarea durabilă a terenurilor și gestionarea resurselor naturale (sluse-m), program de cursuri

Universiti Malaysia Sarawak
Campus La zi 18 luni Ianuarie 2020 Malaysia Kuching

SLUSE-Malaysia (SLUSE-M) Programul este conceput pentru profesioniștii care lucrează și proaspeți absolvenți de promovare a utilizării terenurilor și gestionarea durabilă a resurselor naturale în Malaezia și alte țări în curs de dezvoltare în această regiune. Programul este modelat pe și puse în aplicare în paralel cu un program similar inițiat de către un consorțiu de universități din Danemarca.

Diplomă de studii postuniversitare de administrarea afacerilor

GlobalNxt University
Online La zi Part time 18 luni Înscriere Deschisă Malaysia Kuala Lumpur + 1 mai mult

Diploma de studii postuniversitare în Administrarea Afacerilor (PGDipBA) este proiectat pentru a oferi studenților, cu o fundație solidă în managementul de bază

Maestru de științe sociale

Asia e University
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Malaysia Kuala Lumpur + 2 mai mult

(De Cercetare) Programul de MSS este special conceput pentru a satisface nevoile de studenți postuniversitare care doresc să se specializeze în domeniul științelor sociale.

Maestru al umaniste și arte

Asia e University
Campus Online La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Malaysia Kuala Lumpur + 2 mai mult

Programul MHA (prin cercetare) este conceput special pentru a răspunde nevoilor studenților postuniversitari care intenționează să se specializeze în domeniile umaniste și arte.