MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Subang Jaya Malaysia 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Malaezia este o monarhie constituțională federală din Asia de Sud-Est. Se compune din treisprezece state si trei teritorii federale si are o suprafața totală de 329,847 km patrati separate de Marea Chinei de Sud în două regiuni de dimensiuni similare, Peninsula Malaezia și Malaysian Borneo.

Subang Jaya este renumit pentru ample universități bune, colegii și alte instituții de învățământ, cum ar fi Universitatea Taylor 's. Această universitate este bine cunoscut pentru calitatea sistemului de învățământ superior.

Caută Masterate in Subang Jaya în Malaezia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master of Business internaționale

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Malaysia Batu Pahat + 1 mai mult

Master of International Business (MIB) analizează problemele de impact în primul rând pe regiunea Asia - Pacific. Operațiunile de afaceri din această regiune sunt în continuă transformate, oferind numeroase provocări pentru punerea în aplicare a strategiilor de afaceri internaționale.

Maestru în Informatică

Taylor’s University
Campus Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya

Master în Informatică este un program de cercetare care își propune să furnizeze continuarea dezvoltării profesionale și academice pentru studenți, după gradul lor de licență. Acest program facilitează elevilor să dobândească cunoștințe avansate și abilități în căutarea soluțiilor de calcul la organizații sau la nevoile societății.

Master of Philosophy (Studii privind Alimentația)

Taylor’s University
Campus La zi Part time 18 - 30 luni Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya + 1 mai mult

Master of Philosophy (Studii privind Alimentația) își propune să mireze absolvenți în specialiști cu înaltă calificare, care sunt experți în domeniul studiilor alimentare. Pentru a realiza acest lucru, Taylor's University și Universitatea din Toulouse Jean Jaurès (UT2J) au conceput un curriculum cuprinzător care cuprinde componente precum abilitățile de cercetare, antropologia și sociologia alimentelor, înțelegerea diferitelor culturi alimentare, tendințele alimentare și perspectivele afacerilor, alimentația alimentară și sănătatea publică și multe altele.

Maestru de comunicare

Taylor’s University
Campus La zi 1 - 5 ani Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya

Programul de masterat în comunicare de la Taylor's University concentrează pe cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în domeniile de comunicare și mass-media în societatea de astăzi. Acesta include contribuția practică din partea profesioniștilor din domeniu, precum și o analiză aprofundată a studiilor de caz și a problemelor cheie.

Maestru de arhitectură

Taylor’s University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya

Programul de masterat în arhitectură este echivalent cu partea a 2-a Lembaga Arkitek Malaezia (LAM) Professional Examinare și este un full-time profesional program de Master care se axează pe studiul avansat de arhitectură.

Maestru de predare

Taylor’s University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya

Master of Teaching and Learning (MTL) de la Universitatea Taylor este primul de acest gen din Malaezia. Acest curs postuniversitar este triangulat de trei domenii ale cunoașterii: cunoștințe pedagogice de bază, studii de spațiu de învățare și cursuri de reflecție Practică Oferind studenților teorii fundamentale în predare și învățare, această diplomă de master expune, de asemenea, educatorii la practica clasei, astfel încât să poată participa, interoghează teorii cu dezvoltarea profesională la fața locului.

Master în Management

Taylor’s University
Campus La zi Part time 18 - 60 luni Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya + 1 mai mult

Programul nostru de Master în Management (MMgt) vă va oferi o bază solidă de cunoștințe în afaceri și economie și de formare de specialitate în management organizațional. Acest program de cursuri este conceput pentru a produce manageri de succes. Studenții noștri postuniversitari vor fi instruiți în domenii-cheie precum gestionarea inovației și schimbării, motivarea și conducerea oamenilor, dezvoltarea strategiilor pentru piețele naționale și globale și dezvoltarea organizațiilor orientate către clienți.

Master în finanțe

Taylor’s University
Campus La zi Part time 18 - 60 luni Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya + 1 mai mult

Cu Master în Finanțe (MFin), veți obține o pregătire cuprinzătoare și aptitudini foarte comercializate pentru a obține o poziție privilegiată în industria financiară. Master în finanțe oferă studenților noștri postuniversitare cu o înțelegere solidă a principiilor de management financiar și aplicarea lor la politica financiară corporativă, precum și piețele financiare.

Master în Managementul Ospitalității Internaționale

Taylor’s University
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya

Master în Managementul Ospitalității Internaționale este o diplomă de master care se specializează în domeniul managementului ospitalității. Oferă un echilibru puternic între cunoștințele teoretice și expunerea profesională prin cursuri, cercetări și stagii.

Master în Inginerie Avansată (Energie și Sustenabilitate)

Monash University Malaysia
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya + 1 mai mult

Master of Inginerie avansată (Energy and Sustainability) este conceput pentru ingineri de lucru și absolvenți de inginerie, cu o ambitie de a conduce.

Master of Consiliere Profesională

Monash University Malaysia
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya + 1 mai mult

Maestrul Consiliere Profesională de la Monash University Malaysia este un curs bazat pe competențe adaptat celor care au un interes în consiliere.

Maestru de Afaceri Internaționale

Monash University Malaysia
Campus La zi Part time 18 - 48 luni Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya + 1 mai mult

Master of Business International prezintă un program academic riguros și relevant, de studiu în probleme de afaceri internaționale contemporane.

Master of Communications și Studii Media

Monash University Malaysia
Campus La zi Part time 18 - 36 luni Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya + 1 mai mult

Master of Communications și Studii Media corespunde schimbărilor fără precedent în comunicare și conținut media, forme, tehnologie și politică.

Master of Business Information Systems (MBIS)

Monash University Malaysia
Campus La zi Part time 2 - 4 ani Contactează şcoala Malaysia Subang Jaya + 1 mai mult

Master of Business Information Systems pregătește cei cu calificări anterioare în orice disciplină pentru o carieră în analize de date de mari dimensiuni, analiza și proiectarea sistemelor informatice, management de proiect IT, business intelligence și sisteme de întreprindere.