MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Nilai Malaysia 2019/2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Malaezia este o monarhie constituțională federală din Asia de Sud-Est. Se compune din treisprezece state si trei teritorii federale si are o suprafața totală de 329,847 km patrati separate de Marea Chinei de Sud în două regiuni de dimensiuni similare, Peninsula Malaezia și Malaysian Borneo.

Frumosul oraș de Nilai este unul dintre locurile în plină expansiune din Malaezia. Nilai are unele dintre cele mai bune tehnologii și universități de cercetare pe baza de Malaezia. Universitatea Nilai este bine cunoscut pentru sistemul său de top educație de clasă.

Caută Masterate in Nilai în Malaezia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru de Științe Aplicate

Nilai University
Campus La zi Part time 2 - 5 ani Octombrie 2019 Malaysia Bandar Baru Nilai + 1 mai mult

Obțineți cunoștințe și experiență vastă în domeniul biotehnologiei atunci când vă înscrieți la Școala de Științe Aplicate din Nilai. Există tone de cunoștințe teoretice interesante și abilități practice imersive care vă așteaptă. Descoperiți diferitele Pathways carieră pe măsură ce treceți prin subiectele și instruirea industrială și aflați ce carieră vă convine cel mai bine. După absolvirea Școlii de Științe Aplicate, alegeți să lucrați în una din cele 4 mari zone industriale, inclusiv sănătatea, agricultura, alimentația și mediul. Facilitățile actualizate sunt oferite special studenților din domeniul biotehnologiei, astfel încât să puteți beneficia de o experiență deplină în domeniu, înainte de a vă deplasa la stagiu și la lumea de lucru.

Maestru de Științe Engineering

Nilai University
Campus La zi Part time 2 - 5 ani Octombrie 2019 Malaysia Bandar Baru Nilai + 1 mai mult

Nilai University Master of Engineering este o diplomă de cercetare vastă, care este special concepută pentru a vă ajuta să deveniți un cercetător credibil și respectabil în domeniul ingineriei și vă puteți extinde cariera în alte domenii. La finalizarea programului, veți beneficia de privilegiile de a lucra atât în sectorul public, cât și în cel privat, legate de Inginerie. Prin cercetare aprofundată și instruire relevantă, veți putea să vă extindeți capacitatea și înțelegerea Engineering și să contribuiți la industria de inginerie.