MASTERSTUDIES

Găsește 2 Studii de Masterat Part time în Statele Unite ale Johor Bahru Malaysia

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Malaezia este o monarhie constituțională federală din Asia de Sud-Est. Se compune din treisprezece state si trei teritorii federale si are o suprafața totală de 329,847 km patrati separate de Marea Chinei de Sud în două regiuni de dimensiuni similare, Peninsula Malaezia și Malaysian Borneo.

Acest frumos oraș de Sud este cunoscut pentru cultura și turismul. Oricine este interesat de studierea într-o locație frumoasă ar trebui să meargă la Johor Bahru. Acest oraș are universitati de prestigiu, cum ar fi Raffles Universitatea Iskandar și Colegiul de Sud.

Solicită Informații Programe de Master Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Johor Bahru în Malaezia 2021

rezultate găsite Filter

Certificat de competență în proiectarea și dezvoltarea web-ului

Universal Business Academy
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
5&nbsp;-&nbsp;8 luni
Engleză
Campus

Face afacerea să arate bine online, cu o calificare în domeniul designului și dezvoltării web. Participanții vor învăța cele mai recente abilități din industria de proiectare ...

Citeste mai mult

Master of Business Administration

Raffles University Iskandar
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Raffles University Iskandar va urmări rapid cariera și vă va maximiza abilitățile manageriale, deoarece se concentrează pe nevoile pieței și pe cele mai recente tendințe. Aces ...

Citeste mai mult