MASTERSTUDIES

Găsește 2 Studii de Masterat Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Batu Pahat Malaysia

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Malaezia este o monarhie constituțională federală din Asia de Sud-Est. Se compune din treisprezece state si trei teritorii federale si are o suprafața totală de 329,847 km patrati separate de Marea Chinei de Sud în două regiuni de dimensiuni similare, Peninsula Malaezia și Malaysian Borneo.

Solicită Informații Diplome de Master Part time în Statele Unite ale Batu Pahat în Malaezia 2021

rezultate găsite Filter

Intitulată dublă atribuire dublă cu studii de management de la uni din hertfo

INTI International University & Colleges, Malaysia
MBA
MA
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Masterul nostru de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) dublă de atribuire cu Master of Arts în Studii de Management de la Universitatea din Hertfordshire, Marea Britanie ...

Citeste mai mult

Maestru de Afaceri Internationale

INTI International University & Colleges, Malaysia
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Campus

Master of International Business (MIB) analizează problemele de impact în primul rând pe regiunea Asia - Pacific. Operațiunile de afaceri din această regiune sunt în continuă ...

Citeste mai mult