MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Luxembourg Luxemburg 2019/2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Luxemburg, oficial, Marele Ducat al Luxemburgului, este o țară fără ieșire la mare în Europa de Vest, marginita de Belgia, Franța, și Germania.

Luxemburg este un oraș mic și capitala Marelui Ducat al Luxemburgului. Orasul este un centru de educație, deoarece are mai multe instituții de învățământ celebre, cum ar fi Universitatea din Luxemburg.

Caută Masterate in Luxembourg în Luxemburg 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în logistică și managementul lanțului de aprovizionare

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Campus La zi 10 luni Septembrie 2019 Luxemburg Luxembourg City

Vă interesează dobândirea de abilități în subiectele actuale de actualitate ale unui lanț de aprovizionare digitală, tehnici de modelare

Master în Managementul Wealth

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Campus La zi Part time Septembrie 2019 Luxemburg Luxembourg City

Master în Managementul Wealth (MWM) este conceput pentru a educa și instrui viitorii administratori de avere.

Master în Antreprenoriat și Inovare

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Luxemburg Luxembourg City

Antreprenoriatul a devenit o activitate tot mai populară care poate fi evidențiată în diferite sfere ale economiei și ale societății. Mai frecvent, comportamentele antreprenoriale sunt asociate cu noi întreprinderi start-up în care riscul, proprietatea și managementul sunt combinate pentru a exploata noi oportunități de piață sau tehnologice. https://wwwen.uni.lu/studies/fdef/master_in_entrepreneurship_and_innovation

Master în contabilitate și audit

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Campus 4 semestre Septembrie 2019 Luxemburg Luxembourg City

Programul de masterat în contabilitate și audit a fost dezvoltat în parteneriat cu medii academice și practicieni. Programul oferă cunoștințe aprofundate științifice despre toate domeniile de specialitate relevante pentru domeniul contabilității și auditului, fără a neglija relevanța practică a conținutului didactic sau pregătirea candidaților pentru piața muncii. Elevii care completează cursul dobândesc expertiza pentru a rezolva problemele practice pe o bază solidă din punct de vedere științific. https://wwwen.uni.lu/studies/fdef/master_in_accounting_and_audit

Maestru în matematică

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Luxemburg Luxembourg City

Master în matematică este un curriculum flexibil de înaltă standard, care este aproape de nevoile reale ale studenților și a pieței forței de muncă. Devotat excelenței, oferă o mare varietate de cursuri avansate, permițându-vă să alegeți dintre cele trei opțiuni bazate pe carieră.