Programe de Masterat în Lumini și Sunet

Compară Studii Postuniversitare în Lumini și Sunet

Programele practice de masterat oferă studenților oportunitatea de a dobândi cunoștințe despre seturile de calificări profesionale. Cursurile de studiu oferă un nivel de îndemânare și cunoștințe în domenii specifice, care adesea permit elevului să se mute într-o poziție de predare sau de conducere, bazându-se pe experiența și educația anterioară.

Ce este un Maestru în Lumini și Sunet? Acesta este un grad avansat în proiectarea și funcționarea echipamentelor de iluminat și de sunet utilizate în producțiile de scenă. Aceasta înseamnă atât controalele practice utilizate în timpul spectacolului, cât și practicile de proiectare folosite pentru a crea efecte originale ori de câte ori noile proiecte le au nevoie. Clasele adesea acoperă atât teoria cât și practica, iar modelarea pe calculator este folosită în multe programe moderne.

Cei care au absolvit o diplomă avansată în acest domeniu pot dobândi aptitudini tehnice cu echipamente de iluminat și sunet, precum și abilități de proiectare care se traduc în afara aptitudinilor organizatorice și personale, care sunt utile într-o varietate de situații de viață. Îmbogățirea acestor abilități adaugă dimensiuni utile competențelor stabilite de-a lungul aplicării lor în cariera specifică a unui student.

Nu există nicio modalitate ușoară de a anticipa costul pe orice masterat, deoarece școlarizarea variază brusc de la o locație la alta, mai ales dacă două școli se află în țări diferite. Pentru aceste programe de masterat, trebuie să vă așteptați la un angajament cu normă întreagă de doi sau trei ani.

Absolvenții în domeniul iluminării și al designului se găsesc adesea în cerere pentru poziții care necesită funcționarea regulată a panourilor de sunet și lumină. Acestea includ poziții ca designeri de iluminat pentru companiile de teatru și locurile de performanță, dar includ și roluri de sprijin în producția de zi cu zi ca manageri de scenă. Deseori, pozițiile cer ambele. De asemenea, absolvenții de design de lumină și design sunt căutați ca designeri de interior datorită cunoștințelor lor despre amplasarea obiectelor, lumina și culoarea.

Găsirea programului potrivit este o chestiune de a privi toate oportunitățile disponibile online și prin locații universitare într-o varietate de țări. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Master în sunet și mass-media de tehnologie de creație

Bath Spa University
Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 anii September 2019 Regatul Unit Bath + 2 mai mult

Acest curs este conceput pentru persoanele cu experiență de tehnologie de muzică și discipline conexe. Vei explora câmpul mai în profunzime, și să extindă experiența în munca interdisciplinară și multimedia. [+]

Dezvoltați-vă abilitățile în tehnologia de muzică într-un mediu experimental și creativ. *

metode de predare flexibile și inovatoare, inclusiv opțiunile de învățare. Distanța de

Conceput pentru muzicieni, artiști și tehnologi creative dintr-o varietate largă de medii.

Nu există limite de gen - acoperim electroacustic, muzica acousmatic și de calculator, electronica si muzica de dans, arta de sunet, de performanță audiovizuală și multe altele.

* Vă rugăm să rețineți, sub rezerva aprobării finale, acest curs este înlocuit cu MA Sound, cu trei căi:

Arta de sunet design de sunet Producția de sunet

Mai multe informații vor fi disponibile în scurt timp. Vă rugăm să e-mail director de curs, profesorul Joseph Hyde, j.hyde@bathspa.ac.uk dacă aveți întrebări.... [-]