30 Masterat Programe în Logistică în Spania for 2024

Masterat Programe în Logistică în Spania for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Trăim într-o lume globalizată în care companiile opteaza tot mai mult de centralizare în operațiunile lor. În acest mediu, logistică, operațiuni, achiziții, achiziții publice și distribuție a produselor sau serviciilor lor deveni un pilon esențial de diferențiere și servicii pentru clienți. Mai mult decât atât, Barcelona este configurat ca unul dintre principalele orașe din Europa logistică, atât locația și facilitățile sale și operatorii de infrastructură și, prin urmare, de numărul de companii din acest sector.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    9 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Masterul în managementul logisticii și managementul lanțului de aprovizionare este un program postuniversitar care își propune să formeze profesioniști în domeniul managementului lanțului de aprovizionare și logisticii, oferindu-le instrumentele și abilitățile necesare pentru a optimiza eficiența și eficacitatea în managementul proceselor logistice în companii.

    • Barcelona, Spania
    • Online

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Masterul în managementul operațiunilor și logistică vă învață să analizați performanța operațiunilor unei organizații în ceea ce privește producția, distribuția și logistica internațională. Vă oferă instrumentele și tehnicile necesare pentru a deveni manageri eficienți.

    • Barcelona, Spania

    Part time

    9 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Veți dezvolta competențele cheie și veți exersa instrumentele necesare pentru îmbunătățirea competitivității companiei din domeniul operațiunilor și managementului lanțului de aprovizionare, atât în general, cât și în unele dintre domeniile sale specifice (Producție, Managementul Uzina, Calitate, Logistică, Achiziții, R&D etc.) pentru orice tip de sector de afaceri și organizație, fie pentru produse și/sau servicii.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Masterul în management și direcție logistică vă va oferi cunoștințe cheie în ceea ce privește procesele logistice din zona de operațiuni. Acest Master oferă instrumentele necesare pentru a crește competitivitatea companiei sau organizației dumneavoastră. În acest fel, vei dezvolta o viziune strategică în toate acțiunile pe care le implementezi în cadrul lanțului de aprovizionare al organizației tale; Veți învăța să definiți o strategie logistică și să realizați un management durabil și inovator din toate domeniile.

    • Barcelona, Spania

    Part time

    12 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Masterul part-time al EAE în managementul lanțului de aprovizionare și logistică vă va permite să acoperiți întregul lanț de aprovizionare „de la capăt la capăt”, de la furnizori la clienți, inclusiv toate procesele asociate de proiectare, planificare, execuție și management. Asuma cu succes pozitii de responsabilitate intr-o companie, in domenii precum Achizitii, Planificare, Productie, Logistica si Distributie. Printr-o abordare teoretico-practică, îți vei dezvolta viziunea strategică asupra lanțului de aprovizionare, aplicabilă companiilor multinaționale din diverse sectoare sau propriilor inițiative de afaceri, datorită viziunii tale inovatoare, gândirii critice și abilităților de conducere.

    • Madrid, Spania

    La zi

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Un Master în Logistică și Lanț de Aprovizionare prin Secretariatul Educației Publice din Mexic (SEP) (RVOE Nr. 20220580) de la Universidad EUDE México într-o modalitate 100% online, vă va instrui să vă ocupați de poziții de responsabilitate și management în zona Logistică Internațională și lanțul de aprovizionare. În plus, datorită calității sale teoretice și practice, acest Master vă va face candidatul perfect atât pentru management, cât și pentru zona de logistică a unei companii. În plus, acest Master este conceput pentru profesioniștii care au o vocație internațională clară. Veți cunoaște toate aspectele cheie legate de Rețelele Logistice, Managementul Logistic Integral, Managementul Achizițiilor, Aprovizionare, Depozitare, tot ce ține de Marketing Distribuție, Tehnologia Informației.

    • Barcelona, Spania

    La zi, Part time

    10 Luni

    Amestecat

    Engleză, Spaniolă

    Master Oficial în Logistică și Comerț Internațional: Masterul universitar în Logistică și Comerț Internațional oferă un mare ajutor atât pe plan academic, cât și profesional, cu scopul de a obține cunoștințele necesare pentru internaționalizarea companiei, bazate pe activități de import-export și logistică și operațiuni de transport, care permit ca acestea să se concretizeze prin aplicarea unor criterii raționale și științifice în luarea deciziilor.

    • Online Spain

    La zi

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    În cadrul Masterului în Managementul Societăților de Logistică și Lanț de Aprovizionare, stagiile se vor desfășura în companii din sectorul logistică și transport pentru a adapta conținuturile și obiectivele de formare la exercițiul profesiei.

    • Zaragoza, Spania

    La zi

    10 Luni

    În campus

    Engleză

    Masterul de Inginerie MIT Zaragoza în Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare (ZLOG) oferă combinația unică a unei diplome de clasă mondială în lanțul de aprovizionare, predată într-un cadru cu adevărat global. Creat în 2004 în colaborare cu cea mai mare universitate în domeniu, Massachusetts Institute of Technology (MIT), acest program vă pregătește să aveți un impact într-o gamă largă de industrii din întreaga lume. Programul a fost clasat pe locul 1 la nivel mondial de către Eduniversal timp de patru ani la rând.

    • Online

    La zi, Part time

    12 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Maestru de logistică online care oferă cheile pentru a conduce transformarea modelelor tradiționale de afaceri. Masterul în Supply Chain Management & Logistics oferă cunoștințe teoretico-practice profesioniștilor care își îndeplinesc funcțiile în diferite tipuri de companii care au în managementul lanțului de aprovizionare, în general, și în activitatea de logistică, în special, unul dintre procesele lor cu valoare adăugată și /sau pe care le consideră critice, astfel încât să poată proiecta, implementa și menține o viziune strategică a lanțului global de aprovizionare.

    • Madrid, Spania

    La zi

    12 Luni

    În campus

    Spaniolă

    Masterul în Supply Chain Management și Logistică contribuie la obținerea competențelor care sunt cele mai solicitate de companiile din acest domeniu. O viziune globală a planificării și execuției proceselor, întotdeauna însoțită de tehnologie, și fără a uita, partea de management al afacerii prin dezvoltarea abilităților concentrate pe leadership și comunicare. Acest Master permite formarea profesioniștilor cu mai multe fațete care știu să se miște în mediul competitiv al sectorului.

    • Madrid, Spania

    1 an

    În campus

    Spaniolă

    Logistica a devenit una dintre domeniile cele mai mari de dezvoltare în lumea afacerilor. Organizațiile zilnice necesită mai mulți profesioniști mai buni care să stăpânească gestionarea achizițiilor, stocurilor, transportului și distribuției. Institutul Seneca oferă cel mai complet program de logistică, care vă va permite să faceți o carieră de succes în acest domeniu.

    • Madrid, Spania

    La zi

    6 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Masterul online în SAP Logistics Project Management de la Universitatea Rey Juan Carlos este una dintre cele mai bune oferte educaționale online pentru formarea consultanților SAP de pe piață.

    • Online

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Master în Managementul Logistic online al UNIR își propune să pregătească profesioniști și manageri în domeniul operațiunilor și logisticii, specializați în managementul integral al lanțului de aprovizionare (Supply Chain Management), capabil să gestioneze schimburile comerciale într-un scenariu în care Globalizarea și deschiderea de noi piețe au accelerat fluxurile de transport.