MASTERSTUDIES.RO

Vezi Diplome de Masterat în Logistică 2019/2020 in Krasnoyarsk în Rusia

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Cunoștințele obținute de la un program de licență în logistică îi pregătesc pe studenți pentru diferite oportunități profesionale în cadrul logisticii, afacerilor sau managementului. Cunoștințele eco-funcționale obținute și abilitățile dezvoltare le oferă absolvenților nu numai cunoștințe bogate, dar și versatilitate pentru cei pregătiți pentru a lucra în diferite industrii.

Rusia (rusă: Россия) este de departe cea mai mare țară din lume, acoperind mai mult de o optime din suprafața locuită a Pământului 's. Fostul Comitet de Stat pentru Învățământul Superior din Rusia finanțat 240 de universități, academii și institute, face din Rusia o țară solidă pentru a studia inch

Orașul Krasnoyarsk este situat de-a lungul râului Enisei în Krasnoyarsk Krai, Rusia. Orașul are o populație care este doar timid de 1 milion de oameni. Acesta este unul dintre producătorii principali de aluminiu din Rusia. Krasnoyarsk are peste 30 de campusuri, și aproximativ 200 de licee.

Solicită Informații Masterate în Logistică in Krasnoyarsk în Rusia 2019/2020

1 Rezultate din Logistică, Krasnoyarsk Filter

logistică

Siberian State Aerospace University SibSAU
Campus La zi Septembrie 2019 Rusia Krasnoyarsk

Obiectivul programului de gradul de master 's «Logistica» este un curs de formare de specialisti care sunt capabili să efectueze cercetări independente proiect de analiză şi educaţionale şi de consultanţă,