MASTERSTUDIES

Vezi Diplome de Masterat în Logistică în Portugalia 2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Un program de licență în logistică reprezintă o alegere excelentă pentru oricine este interesat de coordonarea oamenilor, bunurilor sau a serviciilor. Acest program oferă o înțelegere a procedurilor adecvate și instruire eco-funcțională în diferite practici de management și afaceri. Studenții sunt pregătiți pentru succes în diferite poziții pe piața actuală a muncii.

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia este de 900 de ani, și chiar dacă are o suprafață relativ mică, ea a jucat un rol crucial în istoria lumii. Universidade do Porto este cel mai popular de străini care constau de 11% studenți internaționali.

Programe de Masterat Top în Logistică în Portugalia 2020

1 Rezultate din Logistică, Portugalia Filter

Logistică

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto
Portugalia, Porto
Cursuri Executive
Octombrie 2020
Portuguese
Campus

Master în logistică își propune să ofere participanților (profesioniști și absolvenți în domeniile de management, inginerie și domenii tehnologice conexe), un background solid ...

Citeste mai mult