Program de Master în Logistică Part time în Oceania

Vezi Masterate în Logistică Cu jumătate de normă în Oceania 2018

Logistică

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Un program de licență în logistică reprezintă o alegere excelentă pentru oricine este interesat de coordonarea oamenilor, bunurilor sau a serviciilor. Acest program oferă o înțelegere a procedurilor adecvate și instruire eco-funcțională în diferite practici de management și afaceri. Studenții sunt pregătiți pentru succes în diferite poziții pe piața actuală a muncii.

Datorită numeroase țări din Oceania, ocazii de muncă și legile permisului de muncă diferă foarte mult, cu date privind oportunitățile in unele tari fiind limitată. Australia și Noua Zeelandă sunt cele mai avansate țări din zonă.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Logistică Cu jumătate de normă în Oceania 2018

Citește Mai Mult

Maestru De Gestionare A Informațiilor De Afaceri

The University of Western Australia Business School
Campus Cu jumătate de normă 1.5 - 2 anii February 2018 Australia Perth

Maestru de Management Informații de Afaceri analizează problemele de avansate, inclusiv managementul cunoștințelor, management de proiect, folosirea inteligenței artificiale în afaceri, strategia de sisteme de informații [+]

Maestru de Management Informații de Afaceri

Maestru de Management Informații de Afaceri analizează problemele de avansate, inclusiv managementul cunoștințelor, management de proiect, folosirea inteligenței artificiale în afaceri, formularea strategiei sistemelor de informare și de gestionare a lanțului de aprovizionare.

&nbsp

Descrierea cursului, caracteristici și facilități

Maestru de Management Informații de Afaceri este un grad de specialitate, conceput pentru a dota studenții cu o cunoaștere în profunzime a câmpului. Acest grad este ideal pentru studenții care doresc să urmeze o carieră la nivel înalt în domeniul gestionării informațiilor de afaceri.... [-]