MASTERSTUDIES

Vezi Studii Postuniversitare în Logistică în Malaezia 2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Cunoștințele obținute de la un program de licență în logistică îi pregătesc pe studenți pentru diferite oportunități profesionale în cadrul logisticii, afacerilor sau managementului. Cunoștințele eco-funcționale obținute și abilitățile dezvoltare le oferă absolvenților nu numai cunoștințe bogate, dar și versatilitate pentru cei pregătiți pentru a lucra în diferite industrii.

Malaezia este o monarhie constituțională federală din Asia de Sud-Est. Se compune din treisprezece state si trei teritorii federale si are o suprafața totală de 329,847 km patrati separate de Marea Chinei de Sud în două regiuni de dimensiuni similare, Peninsula Malaezia și Malaysian Borneo.

Programe de Master Cel Mai Bun în Logistică în Malaezia 2020

2 Rezultate din Logistică, Malaysia Filter

Master of Science in Transport, Comerț și Finanțe

Meritus University
MSc
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
18 luni
Engleză
Campus

Meritus University Master of Science in Shipping, Trade și Finance este un program relevant pentru industrie care permite studenților să dezvolte abilități și cunoștințe cheie ...

Citeste mai mult

Master în transport și logistică

Malaysia University of Science and Technology
Masterat
Ian 2021
<
Online şi campus combinate
<
Normă întreagă
<
18 luni
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Master în transport

Citeste mai mult