MASTERSTUDIES.RO

Vezi Programe de Master în Logistică 2019/2020 in Luxembourg în Luxemburg

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Un program de licență în logistică poate fi o opțiune grozavă pentru persoanele interesate de coordonarea organizației și de circulația diferitelor provizii, produse și servicii. Acest program îi pregătește pe studenți pentru a urma o carieră în logistică, dar și pe poziții legate de management și afaceri.

Luxemburg, oficial, Marele Ducat al Luxemburgului, este o țară fără ieșire la mare în Europa de Vest, marginita de Belgia, Franța, și Germania.

Luxemburg este un oraș mic și capitala Marelui Ducat al Luxemburgului. Orasul este un centru de educație, deoarece are mai multe instituții de învățământ celebre, cum ar fi Universitatea din Luxemburg.

Solicită Informații Masterate în Logistică in Luxembourg în Luxemburg 2019/2020

1 Rezultate din Logistică, Luxembourg City Filter

Master în logistică și managementul lanțului de aprovizionare

University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance
Campus La zi 10 luni Septembrie 2019 Luxemburg Luxembourg City

Vă interesează dobândirea de abilități în subiectele actuale de actualitate ale unui lanț de aprovizionare digitală, tehnici de modelare